Professió

La FIMA, de visita a la fira ISE 2022

Durant els dies 10 a 13 de maig s’ha celebrat a Barcelona la fira ISE 2022 (Integrated Systems Europe). Aquesta és la fira més gran que es fa al món sobre integració de sistemes de so i d’imatge. Va néixer a Amsterdam, però els organitzadors la van traslladar a Barcelona per continuar creixent. La d’enguany ha estat la primera edició que se celebra en format complet a casa nostra.

Els continguts d’aquesta fira són molt importants per als estudis de Comunicació Audiovisual perquè s’hi poden trobar molts dels equipaments i solucions tècniques que apliquem a la nostra Facultat. Gràcies a les gestions de la nostra companya la professora Maria Àngels Garcia, hem pogut establir bons contactes amb l’organització, que ha facilitat entrades i visites guiades per a professors i alumnes nostres, i també per a responsables del Rectorat. Esperem que en pròximes edicions puguem obtenir encara millors beneficis.

A la fotografia podeu veure el nostre degà Miquel Térmens fent-se una selfie amb Spiderman.