Professorat

Un estudi de Rubén Alcaraz, premiat a Interacció 2022

L’estudi “Validation of a heuristic set to evaluate the accessibility of statistical charts: a user test with low vision persons”, del professor de la FIMA Rubén Alcaraz, en col·laboració amb els professors Mireia Ribera, Adrià Adeva i Afra Pascual, ha obtingut el Premi Jesús Lorés al millor treball de recerca al Congrés Internacional d’Interacció Persona-Ordinador. Interacció 2022, el passat 9 de setembre de 2022.

Interacció és un congrés internacional que té com a principal objectiu promoure i difondre els avenços recents a l’àrea de la Interacció Persona-Ordinador, tant a nivell acadèmic com empresarial. 

El treball premiat presenta els resultats d’un test d’usuaris realitzat amb persones amb baixa visió, l’objectiu del qual és validar un conjunt de principis heurístics creat per a l’avaluació de l’accessibilitat de gràfics a la web.