Activitats

Sílvia Argudo, a les jornades de FESABID a Granada

La professora de la FIMA Sílvia Argudo va participar, el passat 1 de juny de 2023, a les XVIII Jornadas Españolas de Información y Documentación, organitzades per FESABID a Granada, amb la comunicació titulada «InfoCom UB: la consolidación de un doble grado en Información y Documentación y Comunicación Audiovisual», feta en col·laboració amb Maite Comalat i Aurora Vall.

Aquest treball va formar part d’un bloc d’experiències i comunicacions sobre competències professionals, en el qual també es va parlar dels professionals de les biblioteques públiques, del perfil del bibliotecari escolar i d’un projecte europeu per a la formació en competències digitals de docents i bibliotecaris. A continuació es van presentar altres comunicacions sobre diferents projectes i iniciatives dissenyades per biblioteques i arxius, moltes de les quals de Catalunya.