Activitats

Lara Díaz, de visita professional a institucions europees

Lara Díaz, acabada de graduar del doble grau Infocom, i anterior becària de suport al SIOF, ha estat escollida, juntament amb altres 15 estudiants de tot Catalunya, per participar d’unes jornades de formació a Brussel·les. Es tracta del Programa de Periodisme Europeu, organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, amb el finançament de la Comissió Europea. Els dies 3, 4 i 5 de juliol de 2023, els futurs periodistes van fer una estada a Brussel·les, on van rebre formació sobre les institucions europees, el seu funcionament i la seva incidència en les vides dels ciutadans. Van visitar la Comissió Europea, el Consell de la Unió Europea i la Representació Permanent d’Espanya davant la UE.