Activitats

Conversa sobre biblioteques públiques als Estats Units amb Charles Dunham  

El passat dimecres 24 d’abril de 2024 va tenir lloc a la FIMA la conversa
«Les biblioteques públiques als Estats Units» en la qual Charles Dunham va compartir la seva experiència com a bibliotecari en diferents biblioteques dels EUA i el Canadà.

La conversa, conduïda per Angelina Cabré amb unes molt encertades preguntes, va permetre conèixer més a fons el sistema de biblioteques públiques dels EUA i constatar que molts dels problemes allà són també els problemes de les biblioteques públiques a casa nostra.

Els assistents, unes 60 persones entre alumnes i professionals, es van mostrar molt interessats i van tenir una participació activa que va permetre aprofundir en algun dels aspectes que s’havien anat comentant.