Responsables

logo Poldoc

Lluís Agustí (Coordinateur – Departament de Biblioteconomia, Documentació i Comunicació Audiovisual – UB)

Aurora Vall (Coordinatrice – Departament de Biblioteconomia, Documentació i Comunicació Audiovisual – UB)

Josep Manuel Rodríguez Gairín (Conseiller technique – Departament de Biblioteconomia, Documentació i Comunicació Audiovisual – UB)

PolDoc Hispànic est le fruit du travail du groupe de recherche BESCOLAR de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació (actuellement BIBES. Grup de Recerca sobre Biblioteques, Educació i Societat de la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals) de la Universitat de Barcelona, et suit le modèle de POLDOC, développé par l’École nationale supérieure des sciences de l'information et des bibliothèques (Enssib) et coordonné par Bertrand Calenge. Actuellement, PolDoc Hispànic est un des produits proposés par le Centre de Recerca en Informació Comunicació i Cultura (CRICC).

POLDOC politique documentaire