Activitats

L’estudiant del grau d’IiD, Blanca Pérez, a l’acte de presentació de les beques Santander 2014

L'estudiant del grau d'IiD Blanca Pérez Gavaldà va assistir el passat 19 de desembre a l'acte organitzat a Madrid pel Banc de Santander per a fer la presentació de la convocatòria 2014 de les Beques Santander CRUE CEPYME de pràctiques externes d'estudiants universitaris en petites i mitjanes empreses. Blanca Pérez va ser una de les beneficiàries d'aquestes beques el curs 2012-13 i va treballar —i treballa encara— al Donation and Transplantation Institute, com a responsable del registre IRODaT (International Registry in Organ Donation and Transplantation).

A l'acte, hi van assitir estudiants de les universitats que el curs passat van gaudir d'alguna d'aquestes beques, i la nostra estudiant va ser a Madrid en representació de la UB. Tal com demostren les fotografies que il·lustren aquesta notícia, la cerimònia va se presidida pels prínceps Felip i Letícia.

 

 

Aprofitem l'avinentesa per recordar que el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria d'aquest curs acaba el 31 de gener i que a la Facultat li corresponen 5 beques. Per a més informació: http://www.ub.edu/feinaub/Estudiants_bequesSantander2014.html.