Activitats

T’agradaria fer el Pràcticum el curs vinent a la Biblioteca Catalana de Frankfurt?

La Biblioteca Catalana de la Goethe-Universität de Frankfurt am Main (Alemanya) ofereix la possibilitat que dos alumnes del grau d’Informació i Documentació hi facin el Pràcticum el curs 2014-15 mitjançant un ajut Erasmus Pràctiques.

 

 

 

La  Katalanischen Bibliothek —fundada pel romanista catalanòfil Tilbert Stegmann a l'Institut de Llengües i Literatures Romàniques i creada gairebé exclusivament a partir de donacions— té una de les col·leccions més importants de fora dels Països Catalans amb llibres en llengua catalana i sobre temes catalans.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 10 de febrer a les 14 h. Trobareu més informació sobre Erasmus Pràctiques a: http://www.ub.edu/uri/estudiantsUB/erasmus_practiques.htm, i també podeu parlar-ne amb el professor Ángel Borrego (borrego@ub.edu).