Activitats

Estem de celebració: el portal de notícies de la Facultat ha arribat al miler de notícies!

Ara fa quasi tres anys, el 17 de gener de 2012, publicàvem la informació que inaugurava el nou portal de notícies en línia de la Facultat: la presa de possessió de l'equip deganal presidit per Ernest Abadal. De llavors ençà, hem publicat 1000 notícies i 138 anuncis d’esdeveniments.

Les notícies apareixen organitzades en cinc seccions diferents: Activitats (on es recullen les activitats de la Facultat, tant aquelles que són més institucionals com les que es desenvolupen en el marc de les diverses assignatures), Professorat (activitats externes del professorat relacionades amb els diversos ensenyaments de la Facultat i notícies sobre antics professors), Campus (on publiquem notícies i avisos relacionats amb l’edifici o qüestions d’àmbit més intern o d’especial interès per als estudiants), Professió (notícies genèriques de l’àmbit de la biblioteconomia, l’arxivística, la documentació, la comunicació audiovisual i el món del llibre, la llibreria i l’edició), i «De re linguae» (un espai dedicat a qüestions terminològiques i lingüístiques).

A més, hem publicat 138 notícies que apareixen ressaltades al menú lateral en una categoria anomenada «Propers esdeveniments» i que estan vinculades a un calendari. En aquesta columna, anunciem els actes públics que han de tenir lloc a la Facultat en els propers dies.

Enviem setmanalment un butlletí de titulars (fins ara n’hem enviat 95, amb una mitjana de 35 butlletins anuals) que a hores d’ara arriba a 1607 subscriptors (professors actuals i antics professors, personal d’administració i serveis, alumnes i exalumnes de tots els ensenyaments de la Facultat i altres persones vinculades a la casa). A tots els agraïm des d’aquí la seva fidelitat. Recordeu, però, que si hi esteu interessats, podeu fer servir el canal RSS i que també podeu accedir directament a les notícies des del bàner que trobareu a la pàgina d'inici del web de la Facultat.

Esperem que aquesta eina us sigui útil i també volem expressar el nostre agraïment a totes aquelles persones que col·laboren amb el nostre portal fent-nos arribar la informació puntual del dia a dia de la Facultat.