Activitats

Èxit de públic a la inauguració de l’exposició «BiblioTec»

Fotografia: Palau RobertAhir, dilluns, 16 de febrer, va tenir lloc al Palau Robert l'acte d'inauguració de l'exposició «BiblioTec: cent anys d’estudis i professió bibliotecària, 1915-2015». Durant la cerimònia, vam poder escoltar els parlaments d'Ignasi Genovès, director general d’Atenció Ciutadana i Difusió de la Generalitat de Catalunya, Teresa Mañà, una de les comissàries o —com prefereix anomenar-se ella— una de les responsables de l'exposició juntament amb Mònica Baró, i el rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez. Va cloure l'acte el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

Van assistir a la cerimònia més de 200 persones que representaven les diverses generacions de la professió i tots els àmbits professionals possibles: bibliotecàries ja jubilades i professionals en actiu, directors de tot tipus de biblioteques i centres de documentació, responsables de sistemes i xarxes, bona part de la junta del COBDC, antics i actuals professors de la Facultat, personal d'administració i serveis, estudiants de totes les èpoques, autoritats de la UB i altres institucions catalanes i, en definitiva, una munió de gent vinculada d'una o altra manera amb l'antiga Escola de Bibliotecàries i amb l'actual Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

Podeu veure una crònica fotogràfica de l'acte a: https://www.flickr.com/photos/palaurobert/sets/72157650857943962/. I un petit tast de l'exposició per si encara no heu tingut temps de visitar-la amb calma: https://www.flickr.com/photos/palaurobert/sets/72157650463291678/