Activitats

Visita del rector de la UCA d’El Salvador

El passat divendres, 11 de desembre, hi va haver una trobada protocol·lària entre el rector de la Universidad Centroamericana José Simeón Cañas d’El Salvador, pare Andreu Oliva, i el rector de la nostra Universitat, Dídac Ramírez, a la qual també assistí el degà Ernest Abadal.

La nostra Facultat té una relació antiga amb aquesta universitat, arran de la participació, a finals de 1990, en la Maestría en Gestión y Organización de Bibliotecas Universitarias coordinada per Rosa Seguí i, més recentment, amb motiu del projecte AECID «Desarrollo de un programa para la promoción de acciones consorciadas y de cooperación entre las bibliotecas universitarias de El Salvador», que va estar coordinat pel professor Cristóbal Urbano o el Diplomado en Gestión Documental y Archivística, coordinat pel professor Jordi Andreu, dels quals ja ens hem fet ressò anteriorment en aquest butlletí.