Professió

Òmnium Cultural convoca els premis VOC d’audiovisual en català

Amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic, Òmnium Cultural ha convocat els premis VOC. Poden optar-hi produccions originals rodades en llengua catalana en tres modalitats: curtmetratge, websèrie i micrometratge. Per a cada modalitat, hi haurà un premi del jurat i un premi del públic. Les obres han d’haver estat realitzades entre l’1 de gener del 2014 i el 12 de setembre de 2016, dia en què finalitza el termini de presentació de les candidatures. A finals de novembre, es farà una mostra dels treballs presentats i se’n farà difusió a través de festivals i mitjans.

Per donar a conèixer la iniciativa, se’n farà la presentació, als Cinemes Texas de Barcelona, el proper 2 de juny, a les 12.20 h. Cal confirmar  l’assistència prèviament a: voc@omnium.cat.