Activitats

Un curtmetratge d’estudiants de CAV al MECAL 2017

El curtmetratge Un tranvía llamado asesinato, dirigit per Ruben Cantón amb un equip format per Iris Aldeguer, Juan Cristóbal Bravo, Mateu March, Ariadna Pagès i Dayana Rodas, tots ells alumnes del grau de Comunicació Audiovisual, ha estat seleccionat per Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. La pel·lícula es projectarà el 30 de març, Dia de les Escoles, a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica, juntament amb altres obres finalistes. Un jurat professional concedirà el premi al curt més innovador. Precisament el passat 28 de setembre vam tenir l’oportunitat de veure aquest fals documental en el marc del Festival CAV 2016 de la Facultat.

El Dia de les Escoles vol ser un espai de trobada entre diferents escoles de cinema i audiovisuals de Barcelona. Enguany, Mecal compta amb la presència d’Hongria com a país convidat i també s’hi projectaran els millors treballs dels estudiants de la University of Theater and Film Arts de Budapest (SFzD).