Activitats

Professorat i estudiantat de la FIMA a ESSIS 2022 a Hildesheim

El professors de la FIMA Juanjo Boté i Gema Santos i les estudiants d’Informació i Documentació, d’Infocom i CAV, Mónica Bautista, Aida Maideu, Berta Ollé, Marta Roig, Núria Raga, Júlia Company, Noelia Úbeda, Mel García, Davinia Pérez, Ariadna Iang han participat en l’European Summer School on Information Science (ESSIS) 2022, que s’ha celebrat a Hildesheim (Alemanya) del 22 al 26 d’agost de 2022.
ESSIS (European Summer School of Information Science) és l’escola d’estiu del projecte europeu DECriS (Digital Education for Crisis Situations), on participen les universitats d’Osijek, Hildesheim, Zagreb, Barcelona, Sofia, Mostar, Sarajevo, Sant Petersburg i Wellington.

L’Escola d’Estiu introdueix futurs estudiants de màster o de doctorat en diferents disciplines de l’àmbit de les Ciències de la Informació. Durant la setmana s’han tractat qüestions com ara recuperació de la informació, web semàntic, introducció a la recerca científica i organització de la informació.