Activitats

Congrés internacional a Benasc sobre mitjans de comunicació, gènere i sexualitats

Els passats 7, 8 i 9 de juny de 2023 va tenir lloc a Benasc (Osca) el primer Congrés Internacional sobre Mitjans de Comunicació, Gènere i Sexualitats: Representacions, Alfabetitzacions i Audiències, organitzat pel projecte TRANSGELIT (Transmedia Gender & LGBTI+ Literacy) de la FIMA i pel projecte LGBTIQ+ Screens. La vuitantena d’inscrits al congrés van poder assistir a intervencions de diversos experts internacionals procedents de 18 països, inclosos diversos treballs preparats per professors de la Facultat: María Adell Carmona, Juan-José Boté-Vericad, Adrien Faure-Carvallo, Maddalena Fedele, Laura Fernández, Hibai López-González, Maria-José Masanet, Lydia Sánchez Gómez, José Miguel Tomasena, Aurora Vall, Sergio Villanueva, Vicente Villalba Palacin i Anna Villarroya. El programa detallat del congrés, com també el recull dels resums de les contribucions es troba accessible en aquest enllaç.