Activitats

Inauguració de la 10a edició del postgrau en Llibreria

El passat 14 de setembre de 2023, va tenir lloc dins de la Setmana del Llibre en Català la inauguració del nou curs de l’Escola de Llibreria, que enguany oferirà la 10a edició del postgrau en Llibreria, formació bàsica per accedir al treball en aquest sector. L’acte comptà amb la presència del degà de la Facultat, Miquel Térmens; el president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Èric del Arco, i el director de l’Àrea del Llibre de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Joaquim Bejarano. Són les institucions que emparen i patrocinen l’Escola de Llibreria. 

Després dels discursos inicials, Izaskun Arretxe, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i Èric del Arco, el president del Gremi, varen desenvolupar una interessant conversa al voltant de les llibreries i el seu paper en el foment de la lectura. Per acabar l’acte, el professor Lluís Agustí, director de l’Escola de Llibreria, va agrair a les entitats el seu suport a la iniciativa i als assistents la seva presència a l’acte. Vegeu més informació en aquest enllaç.