Campus

Beca de caràcter general del Ministeri. Curs 2023-2024

Recordem que el proper dimecres 27 de setembre de 2023 finalitza el termini per informar dels canvis relatius als requisits acadèmics*, de residència i/o compte bancari i al·legacions per motius econòmics. Per fer-ho s’ha d’entrar al formulari del Ministeri.

*Nota: En el cas que a la sol·licitud de la beca hagi indicat que ha fet les PAU (prova d’accés a la Universitat) a una Universitat diferent de la que s’ha matriculat, cal que entri al formulari del Ministeri i informi dels estudis i Universitat a la qual finalment s’ha matriculat. Si no ho fa, la sol·licitud s’enviarà a la universitat on va fer les PAU i pot comportar retard/denegació de la beca.

La convocatòria de beques de règim general del Ministeri estableix una sèrie de requisits acadèmics, a més d’altres requisits relacionats amb la renda i el patrimoni que els sol·licitants de la beca han de complir.

L’import dels ajuts varia en funció d’aquests requisits.