Professorat

Anna Villarroya participa en un seminari sobre cooperació cultural internacional

El passat dijous 13 de gener de 2022, la professora de la FIMA Anna Villarroya va participar en la sessió “Fairs, grants and support strategies in international competitive markets” dins del Seminari “Towards fairer cultural international cooperation: visions from the peripheries“.

Aquest seminari de tres dies es va realitzar a Barcelona en el marc del Projecte Stronger Peripheries, cofinançat pel programa Europa Creativa i del que el professor Lluís Bonet n’és el coordinador. La sessió va ser moderada per Clara Antunes, d’Artemrede, i a més de la professora Villarroya hi varen participar Mar Pérez Unanue (ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals), Pablo Álvarez de Eulate (AC/E – Accion Cultural Española), i  Carla Esperanza Tommasini (Festival Pergine).