Professorat

Carlos Lopezosa, a unes jornades sobre IA i patrimoni cultural

El professor de la FIMA Carlos Lopezosa, va participar a les jornades «IA e Instituciones Patrimoniales» el passat 6 de novembre de 2023, organitzades per la Universidad Carlos III de Madrid. Les jornades van reunir professionals i investigadors nacionals i internacionals per explorar la intersecció entre la tecnologia d’avantguarda de la intel·ligència artificial i la gestió del patrimoni cultural. 

El professor Lopezosa va oferir la xerrada «Integrando la IA generativa en metodologías cualitativas: el caso de las scoping review y las entrevistas». La ponència es va centrar en l’aplicació pràctica de la intel·ligència artificial en processos de revisió i entrevistes qualitatives, explorant les possibilitats que aquesta tecnologia ofereix per millorar i agilitzar aquests mètodes de recerca.